10 jul 2011

Via Colorantes permitidos a l'Elefantet




Colorantes permitidos 175 mts. 6b ( 5+/6a obligat )


Ressenya de la Noche del loro

El dimarts toca escalada entresetmanal, tot un luxe això de plegar a primera hora de la tarda, que et passin a recollir per la feina i et portin fins a Montserrat. Primer fem una parada tècnica a Monistrol per agafar forces, i un cop llestos ens arriàvem fins el monestir,


Escalant els dos primers llargs

La via escollida es la prou coneguda Colorantes permitidos, via força atractiva amb bona roca, grau assequible exceptuant el tercer llarg i una mínima aproximació, Quant arribem a peu de via el sol ja va de baixa i podem escalar quasi tota l'estona a l'ombra.Empalmem el dos primers llarg sortint un bonic llarg de més de seixanta metres.

La tercera tirada es sens dubte la més difícil en diferencia, i cap dels dos aconseguim treure-la neta.






El quart llarg


La quarta es una tirada de presa petita però de magnifica qualitat, que desgraciadament es molt curta.




Magnific cinquè llarg

El cinquè i ultim llarg es el que més ens ha agradat, molt vertical però amb bona presa i prou mantingut com per no poder baixar la guàrdia fins ben amunt,




Material: 10 cintes exprés, unes 18 o 20 si volem empalmar els dos primers llargs

Via escalada per Pelake i Albert el 05/07/11



2 comentarios:

  1. Ep aquesta via apreta! felicitats, jo encara la tinc pendent, a veure si m'atreveixo que m'han dit que és bastant obligada no?

    ResponderEliminar
  2. Epa Jaume!!, la via esta guapa y asegurada correctamente aunque algun pasito de 6a obligado si tiene, el ultimo largo es brutal y con un buen ambientazo.

    ResponderEliminar