5 ago 2011

Via Sánchez - Martínez a la Paret dels Diables




Via: Sànchez - Martínez
Primera ascensió: J. Sánchez i C. Martínez el 30 de novembre del 1970
Dificultat: 7a ( obligada 5+ A1 - recomanable 6a A0 )
Metres: 285

Material: joc de friends
Horari: 7h. 30 minuts en cordada de tres
Valoració: molt recomanable

Aportar alguna cosa nova sobre de la Sánchez – Martínez es prou difícil, dons possiblement sigui la via més repetida de la paret, de ben segur que es podria canviar el possiblement per el indiscutiblement. La via ja ha estat prou explicada tirada per tirada, i amb força detall, també ha estat repetida per companys del grup The Puretas, i si doneu un cop d'ull als Blocs en trobareu moltes més. Us podria explicar les sensacions o les emocions, o jo què sé, però no ho faré, lo que si que faré es felicitar a tots els que han gaudit escalant aquesta magnifica via i encoratjar als que encara la tenen a la carpeta de pendents, per que no so pensin més. També donar les gracies al companys de cordada amb els que he compartit la via, amb l'alegria l'esforç i la il·lusió de sempre.

Posaré també les fotografies de rigor, algunes fetes amb la cama fotogràfica torçada per que sembli més vertical del que es, però és així com m'agrada a mi, encara que de vegades en passo una mica.



Ressenya escalatroncs


Primer llarg




Llargs de xemeneia









Fissures i plaques fins arribar als sostres


























Zona dels sostres











Tram final de plaques i el cim



Foto del juny del 1976, el primer cop dels tres que e fet aquesta via


Escalada realitzada el diumenge 31/07/11 per Antonio, Eloy i Albert

1 comentario:

  1. Ja ho dieu bé,peró jo hi diria,si mé no,que si es fes un rankin sortria com la via nº 1 del massis de Montserrat.Hi esteu d´acord ? Raul Camps

    ResponderEliminar