15 oct. 2012

VENTAFOCS

ROCA PONENT 

Roca Gris (esquerra) Roca Ponent (centre) Pollegó de la Vinya Nova (dreta)

Tres dies de festa, però sols puc gaudir divendres per escalar. 
Escolto al MOLINA: dijous pluja i divendres les escorrialles de la tempesta !!
Torno a escoltar el temps, miro el METEOCAT, torno a escoltar el temps, miro el RADAR ... ara el GoogleMaps, que si pa-kí, que si pa-llí.
Truco a l'Albert: sortirem a les 9 i al passar per Martorell decidirem o CA LA MONTSE o farem mes Kilòmetres.
Toma, toma i toma ... un solet  acarona la cara sud de Montserrat i enfilem cap a COLLBATO.

 Ressenya de rocaineu
 
Ja fa dies que hem va parlar de la VENTAFOCS de la ROCA PONENT i avui al veure-la des de l'aparcament de la Vinya Nova ja m'agradat, aquell diedre vermellós penjat allà dalt fa que m'aclareixi la gola.
Arrenca l'Albert, aquest cop vol fer els llargs que l'altre vegada li varen tocar de segon i hem cedeix "molt amablement" el segon i el QUART llarg (ignorant de mi); llarg plaquero que t'agafa en fred, molt sinuós, cal escalar per on toca (no sempre per on son les assegurances) llarg ben assegurat amb spits i algun buril.
El segon llarg es molt guapo, curtet i amb bona roca, aquí les assegurances estan mes espaiades; faig la reunió als dos bolts de la TIERRA Y LIBERTAD.
Surt l'Albert per l'esquerra, per una fissura vermella (amb claus i spits) que porta fins el diedre i ... cap amunt que aquí no hi ha res. 
Arribo a la reunió molt animat "que guapo, quin llarg, potser no feia falta portar tanta ferralla" (iluso) i surto cap amunt sense mirar-m'ho massa (gran error), xapo dos burins (el primer me'l salto) i ... cony !! que malament he entrat al diedre !! espera que baixo !! no, que pujo !! UF-UF on és el Camelot del 4 ? no en portem, merda !! (JOSE hoy lo encuentro a faltar y de verdad !!) UF-UF cap amunt. Jo, que estic escalant amb el cangurito posat, tinc una sensació de SAUNA brutal. UF-UF  ara el groc, ara un vermell, ara el blau ...  COLLONS AMB EL OFF-WIDTH !!! ... i quan crec que la cosa afluixa (deixo la fissura i escalo per una placa) veig que l'únic burí del llarg està a ... allà dalt. UF-UF amunt a buscar l'última reunió. Puja l'Albert, una encaixada de mans i en dos ràpels som a terra. Sentim tronar, una negror cobreix el cel. Aprofitem ara que encara no plou per baixar cap el cotxe ràpidament.
Son quatre llargs, però sortim amb les mateixes sensacions com si haguéssim fet una gran via.
Hem repetit el joc de Camelots fins el 3 (he trobat a faltar el C-4 ) i un joc de tascons.  Els Aliens els hem passejat. 
Som dins del cotxe i comença a ploure, UF-UF, que just.

Primer llarg

Primer llarg

  Segon llarg

Segon llarg

Tercer llarg

Tercer llarg

Quart llarg
 
Roca Ponent
 

3 comentarios:

  1. Estás negao con el camelot del 4 , cuando no hace falta ,lo paseas toda la vía
    y cuando lo necesitas , lo tiene el Jóse.

    ResponderEliminar