26 may. 2013

TRIPLE DIRECTA A LA PARET DEL DOLL


O TRIPLE InDIRECTA


Recorregut de la via Foto de la nochedelloro


Paret del Doll

Dissabte amb l'ALBERT recollim a la LAURA i ens enfilem cap a les terres de Lleida.
Fa un parell d'anys que vaig fer la MANOWER a la paret del DOLL i hem va agradar força; d'ales hores que sempre he volgut tornar però la poca informació que he sabut trobar no m'ha fet decidir per escollir-ne cap altre.
En LUYCHY (des d'aquí el meu reconeixement a la seva feina -incansable- d'escalar, recollir informació i sobre tot de publicar tota mena d'informació on segur que tots en algun moment hem utilitzat, o si mes no, hem consultat) fa poc va penjar un post d'una combinació de tres vies que semblava interessant: el primer llarg de la TERMINATOR, el segon tercer i quart de la TOY DOLLS i els quatre de la OK, PANA.
 Ressenyes de lanochedelloro Fent el camí d'aproximació


  Magnifiques vistes del pantà de Camarasa


 Primer llarg


 Segon llarg


 tercer llarg


 Cinquè llarg


 Sisè llarg


 Setè llarg


Vuitè llarg


Estem al DOLL i la qualitat de la roca no es com la de les seves germanes, però l'entorn s'ho val.
En conjunt la combinació està força be: el primer llarg es bo, els llargs de la TOY son els que ens varen agradar menys (roca discreta on cal controlar la col·locació de les assegurances) però els llargs de la OK, PANA son molt bons (els dos últims son increïbles; drets, atlètics i amb ambient). 
Això sí, de directe no en te res.   


Foto cim dels culpables de l'aventura
 
 
 
TEXT PEP.6 comentarios:

 1. Guapisimas las fotos , bona piulada Pep no us puc deixar ni un moment ,bé ben pensat me lliurat d'una de bona quin VIOTE , em sembla que hauré de menjar força espinacs per poder sortir amb vosaltres tres , bona aventura companys .

  ResponderEliminar
 2. felicitats bous!
  que tal la roca com la Manowar?????

  ResponderEliminar
 3. Quina de diedres!! es veu una via guapíssima, però aquesta paret té fama de severa i de roca poc fiable, potser per això encara no mi he arribat...bones fotos, enhorabona pel viote valents!

  ResponderEliminar
 4. Eloy, je,je, la veritat és que la via te l'has tens que treballar, però al final be la recompensa

  Joan Enric, en les tres primeres tirades la roca es distreta, per dir-ho d'alguna manera, la quarta es un desastre sense pal·liatius i a partir d'aquí la cosa millora fins a la excel·lència en els dos últims llarg. El tram que correspon a la via OK Pana crec que la roca es millor que a la Manowar,la resta ni de lluny.

  Jaume, com sempre gracies per els teus comentaris. si que té la fama que comentes, però si no t'importa caminar més que escalar la via OK Pana és una opció molt valida, amb un compromís raonable.

  ResponderEliminar
 5. Hola Pep, veig que no pareu d'escalar xapo. ens veiem algun dia per qualsevol zona, que el mon es un mocador.
  Fins aviat
  Felicitats manoletss.
  SALUT I FORCES TREPADES.

  Lo Nico.

  ResponderEliminar
 6. epa puretes, si us ha agradat akesta a per la Statosquo kes igual o millor!

  ResponderEliminar