30 oct 2014

HOLOCAUSTO AL CILINDRE







Dissabte PURETADA a St. Llorenç de Montgai.

Ens trobem tots els Puretes al BAR de Bellcaire. Mentre riem, fem un cafetó i anem lligant les propostes i els horaris; que l'amic Lluís ens ha encarregat una Paella i no es qüestió d'arribar tard...


Ressenya de ROCAINEU
 
Nosaltres portem triada la via HOLOCAUSTO al Cilindre: una aproximació de 5 minuts, 100 metres de via i una baixada de 10 minuts compleix plenament amb els nostres requisits, que volem complir els horaris i no fer tard a taula.


Inici del primer llarg
 
 
 Primer llarg
 
Pues al final... la cosa va anar justeta d'horari... un primer llarg la mar d'entretingut : per començar una fissura atlètica que ens fa posar alerta (sobretot a l'Eloy, que estrena soles als gats i li juguen una mala passada), grau obligat (v+/6a del bueno) i poques assegurances fixes (falta un clau), fins i tot un pel "expo" per arribar al primer dels dos bolts del llarg.
Una primera reunió penjada amb un espit de 8mm i dos caps de buri (afegir un parell de xapes recuperables al material), aquí hem trobat a faltar el clau que marca el croquis.

Inici del segon llarg
 
Comencem el segon llarg (pensant en els calamars i la cervesa); sortim per la dreta per cosir una "V" (a caldo) i anem a cercar un desplomet amb roca dubtosa, aquí veiem l'únic parabolt del llarg que protegeix una diedre molt exigent (6a+), desprès resseguim una fissura amanida (generosament) amb claus i que ens deixa a la segona reunió (V+).

 
 Inici del tercer llarg
 
 
 Tercer llarg
 
Reunió de cine: cinc burins (en bon estat) i mes penjada que el fuet que ens fotrem quan arribem al bar. L'Albert surt tot recte a la captura d'un pitó i amaneix la fissura amb uns camelots fins posar-se a sota d'un desplom (no tan fiero como lo pintan) equipat amb dos espits (6a+) i... lo cim.
La via ens ha agradat i força, amb cent metres et deixa el regust d'una gran escalada. Del tot recomanable (sempre i quan sàpigues en quina lliga jugues).

PEP BAGUÉ.
 
Foto cim



2 comentarios:

  1. Hola!
    Som els companys que començaven la directa quan vosaltres ja acabàveu, sense pressa, que a nosaltres no ens esperava ningú per dinar!
    Tinc un parell de fotos del Cilindre que sortiu obrint el segon llarg, si em doneu una adreça de contacte us les faig arribar. Tenia bona pinta la vostra via i veient la piulada potser hi haurem d'anar a treure el nas!!
    Salut!

    ResponderEliminar
  2. Ondia PEP que vell estas majo! quant passi pel nostre territori avisa que fa mol que no ens veiem....

    ResponderEliminar